Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BELANGENBEHARTIGING VAN CLUB VAN ELF:
van RECRON naar Koninklijk Horeca Nederland

Eindhoven, 22 maart 2005

De leden van De Club van Elf, de vereniging van Grote Dagattractiebedrijven, hebben unaniem besloten, om per 1 april 2005 de belangenbehartiging van de vereniging toe te vertrouwen aan Koninklijk Horeca Nederland.

Wijzigingen in de vereniging, onvrede over de huidige belangenbehartiging en nieuwe mogelijkheden, die inmiddels zijn ontstaan binnen de sector Toerisme, Recreatie, Sport en Cultuur bij Koninklijk Horeca Nederland, waren de aanleiding tot herbezinning.

De Club van Elf is van mening dat -gezien de structuur en cultuur binnen Koninklijk Horeca Nederland - haar collectieve belangen professioneler ondersteund kunnen worden door Koninklijk Horeca Nederland.

De Club van Elf, opgericht in 1973, richt haar activiteiten op de bevordering van het dagtoerisme in het algemeen en de belangenbehartiging van haar leden, de toonaangevende dagattractiebedrijven in Nederland: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Burgers' Zoo, Dolfinarium Harderwijk, Duinrell, Keukenhof, Het Land van Ooit, Madame Tussaud's Amsterdam, Madurodam, Dierenpark Emmen, Walibi World.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht