Gemeente Zwolle

Tentoonstelling toekomst Kamperpoort in inloopcentrum Zwolle

Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 maart 2005 organiseert de gemeente Zwolle een tentoonstelling over haar plannen voor de herstructurering van de Kamperpoort. De tentoonstelling is in het inloopcentrum Kamperpoort op de hoek van de Vos de Waalstraat en de Veemarkt.

Onlangs presenteerde wethouder Martin Knol het voorlopig Programma van Eisen voor de herstructurering aan de wijkbewoners tijdens een informatieavond. De tentoonstelling die deze week gehouden wordt biedt alle gelegenheid om de plannen rustig te bekijken. Tijdens de tentoonstelling ligt het Programma van Eisen ter inzage, is er een maquette en draait een DVD waarop de mogelijke toekomst van de wijk wordt vertoond. Ook hebben bewoners de gelegenheid zelf aan te geven wat ze vinden van de plannen.

De tentoonstelling is te bezoeken op de volgende tijden:
· Dinsdag 22 maart van 15.00 uur tot 19.00 uur
· Woensdag 23 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur
· Donderdag 24 maart van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Na donderdag verhuist de tentoonstelling naar het Gemeentelijk Informatiecentrum aan het Grote Kerkplein (ingang Sassenstraat) in Zwolle. Hier is de tentoonstelling te bezoeken tijdens de gebruikelijke openstellingtijden van woensdag 30 maart tot en met vrijdag 8 april 2005.


---