PERSBERICHT - 2005-03-22

Drie keer per week naar Alicante-Zuid (Murcia) en Catania

Virgin Express: twee nieuwe lijnen op Spanje en Italië

Virgin Express kondigt de lancering aan van twee nieuwe routes. Vanaf mei 2005 vliegt de Belgische lagetarievencarrier van Brussel naar Murcia (Alicante-Zuid, Spanje) en Catania (Italië).

Aanvankelijk zal naar deze nieuwe bestemmingen driemaal per week worden gevlogen. Iedere dinsdag, vrijdag en zondag stijgt een Virgin Express-toestel op richting Murcia. De vluchten naar Catania worden uitgevoerd op woensdag, donderdag en zaterdag.

Murcia is gelegen op slechts 60 km ten zuiden van Alicante. Het is de 7de Virgin Express-bestemming op het Iberisch schiereiland. Het is een mooie stad in het zuiden van Spanje, gelegen tussen de veelbezochte toeristische centra van de Costa Blanca en de Costa del Sol. Slechts vier maanden geleden voegde Virgin Express Valencia aan haar netwerk toe, dat gelegen is op 125 km ten noorden van Alicante.

Catania zal de derde Italiaanse bestemming zijn van de Belgische low cost carrier. Het is de op één na de grootste stad op Sicilië. Als toeristische bestemming wordt Catania alsmaar populairder.

Momenteel biedt Virgin Express vluchten aan van Zaventem naar Athene, Barcelona, Kopenhagen, Faro, Genève, Lissabon, Madrid, Malaga, Milaan, Nice, Palma de Mallorca, Rome en Valencia. De Belgische lagetarievencarrier vliegt ook dagelijks van Amsterdam naar zowel Rome als Milaan.

Kijk ook op: www.virgin-express.com