Gemeente Geldrop-Mierlo


22 maart 2005

TERUGBETALING INSCHRIJFGELD BOUWKAVELS
Vanwege afschaffen wachtlijst

In de voormalige gemeente Geldrop werd voor de aankoop van bouwkavels gebruik gemaakt van een wachtlijst. Nu Geldrop en Mierlo zijn samengevoegd, is er door de gemeenteraad een eenduidig beleid vastgesteld ten aanzien van de uitgifte van bouwkavels. Dit houdt in, dat de wachtlijst wordt afgeschaft en de verkoop plaatsvindt door middel van een loting. Voortaan zal via een advertentie in de Trompetter en via de gemeentelijke website bekend worden gemaakt wanneer er kavels uitgegeven gaan worden en onder welke voorwaarden.

In de voormalige gemeente Geldrop moest inschrijfgeld worden betaald om op de wachtlijst voor bouwkavels geplaatst te kunnen worden. In de voormalige gemeente Mierlo gold hiervoor een onkostenvergoeding van 12,50. Nu de wachtlijst wordt afgeschaft, krijgen degenen die op 31 december 2003 op de Geldropse wachtlijst stonden hun inschrijfgeld terug, min 12,50 onkostenvergoeding.

Iedereen die het inschrijfgeld terug krijgt betaald, heeft hierover een brief ontvangen. Heeft u geen brief gehad, maar denkt u wel in aanmerking te komen voor terugbetaling? Meldt u dit dan schriftelijk aan: de gemeente Geldrop-Mierlo, t.a.v. mevrouw I. Claas, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Voegt u dan wel een bewijs van betaling bij de brief.