Ingezonden persbericht


Nieuwe internetwinkel maakt kunst toegankelijk

Laagdrempelige manier om betaalbare collectors items te kopen

Harderwijk, 22 maart 2005- P.S.Items, uitgeverij van boeken, annonceert de nieuwe internetwinkel voor boeken en kunst: http://www.psitems.nl. P.S.Items is de internetwinkel waar op een laagdrempelige manier kunst en boeken verkregen kunnen worden. Door de gelimiteerde oplages en de kunstveiling kan men in het bezit te komen van unieke collectors items. P.S.Items biedt origineel werken, zeefdrukken, boeken en cd's aan van kunstenaars als Gerti Bierenbroodspot, Liselore Gerritsen, Henk Schiffmacher, Jan Cremer en François Gervais.

Op de internetwinkel kan men een diversiteit aan kunst bekijken en kopen via een overzichtelijk winkelsysteem en een betrouwbaar betaalsysteem. Collectors items kunnen middels de kunstveiling of uit de gelimiteerde oplagen worden verkregen. Er is kunst verkrijgbaar van uiteenlopende auteurs, kunstenaars, fotografen, illustratoren en vormgevers. De boeken van P.S.Items hebben de hoogst mogelijke waardering gekregen van internationale vakjury's.

"De combinatie van een internetwinkel met gelimiteerde voorraad en een kunstveiling maken P.S.Items tot een uniek medium. Tot nu toe was er geen plek voor consumenten om een divers aanbod aan kunst te bekijken en te kopen vanuit huis. Met P.S.Items laten we zien dat mooie kunst en collectors items in huis halen voor iedereen haalbaar is", aldus Steven Hond, directeur van P.S.Items".

Over P.S.Items

Als uitgever van boeken wil PS Items een bijzondere positie innemen. Bij de keuze van een editie is de inhoud het enige wat de doorslag geeft en niet de markt, het publiek of de oplage. Dat heeft te maken met de passie voor kunst, cultuur en maatschappelijke thema's. Natuurlijk heeft het ook te maken met de visie op creativiteit en kwaliteit. Als volle dochter van Flevodruk Harderwijk zijn het juist deze boeken die de hoogst mogelijke waardering hebben gekregen van internationale vakjury's. P.S.Items biedt keuze uit een werkelijk unieke serie projecten waarvan sommige absoluut tot de collectors items behoren. http://www.psitems.nl

Over Flevodruk

Flevodruk is een middelgrote drukkerij gelegen in Harderwijk, in het centrum van het land. Flevodruk is een jong en dynamisch bedrijf waarbij creativiteit hoog in het vaandel staat. Creativiteit zowel bij het vinden van druktechnische oplossingen als bij het ontwikkelen van originele communicatie-uitingen voor onze relaties. Hiervoor kan men mede terecht bij Flevodruk Ideeën. Dankzij dit streven naar perfectie en naar creatieve oplossingen is Flevodruk op 16 oktober 1999 in Washington DC (VS) door een internationale jury uitgeroepen tot 'Beste drukker ter wereld'. http://www.flevodruk.nl.

Voor meer informatie en/of screenshots kunt u contact opnemen met:

P.S. Items
Joke Wouters
0341- 412027
info@psitems.nl