Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Postbank beste financiële webwinkel van Nederland

Amsterdam, 22 maart 2005 De Postbank is winnaar geworden van de Webwinkel Award 2005 in de categorie Verzekeringen en Financiële Dienstverlening. Consumenten hebben de afgelopen maanden via internet hun stem uitgebracht op hun favoriete webwinkel. De Postbank liet bij de stemming partijen als FBTO en Binck Bank achter zich. Van de winnaars in de zeven categorieën verzamelde de Postbank de meeste stemmen (25.865) en is daarmee de favoriet van webwinkelend Nederland. Eric Drok, directeur Postbank: Wij zijn erg blij met deze Webwinkel Award. Deze award bevestigt opnieuw dat het Nederlandse publiek onze aanpak van zelfbankieren waardeert. Klanten kunnen op www.postbank.nl terecht voor allerlei diensten. Zo kunnen zij realtime bijvoorbeeld een reisverzekering afsluiten, online een hypotheekofferte aanvragen, online beleggen en internetbankieren. Enkele maanden geleden bleek al uit onderzoek van Multiscope dat de website van de Postbank de meest bezochte website van Nederland is.

De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, de branchevereniging van bedrijven die op afstand verkopen. Thuiswinkel.org, vraagt jaarlijks aan het Nederlandse publiek en een vakjury wat momenteel de beste webwinkels van Nederland zijn. De Nationale Thuiswinkel Awards zijn gisteravond in Noordwijk uitgereikt. Voor meer informatie over de Nationale Thuiswinkel Award: http://www.thuiswinkelawards.nl

Over Postbank Met ruim 7,5 miljoen particuliere rekeninghouders is de Postbank één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. De Postbank biedt haar klanten een compleet assortiment van toegankelijke, betrouwbare financiële producten tegen een scherpe prijs. Behalve voor producten en diensten op het gebied van betalen, sparen en lenen kunnen klanten ook voor hypotheken, beleggen, verzekeren en pensioenen bij de Postbank terecht. De Postbank stelt haar klanten in staat zelf financiële keuzes te maken en doelen te realiseren. De Postbank maakt onderdeel uit van ING Groep.

Voor meer informatie Postbank N.V., Afdeling Public Relations, Liselore Stuut, tel. 020-584 6444

Persberichten zijn ook te vinden op de website: www.postbank.nl Beeldmateriaal is op aanvraag beschikbaar.