ACADEMY HOSPITALITY SCIENCES

Starck wint 'Five Star Diamond Award'

Starck wint 'Five Star Diamond Award' als 's werelds beste ontwerper

NEW YORK, March 22/PRNewswire/ --


- De vervulling van een droom met Starck Hotels wordt aangekondigd

De legendarische ontwerper Philippe Starck heeft vele redenen om te lachen, niet alleen vanwege de zoenen die hij ontving van de huidige Miss America en Miss Universe tijdens de recente 'International Star Diamond Awards' in Berlijn waar hij een 'Lifetime Achievement Award' accepteerde. Starck kondigde de vorming van een krachtig, wereldwijd partnerschap aan met prins Faisal F. Al Saud om onder de nieuwe, mondiale merknaam 'Starck Hotels' te openen die, naar zijn zeggen, de gasten 'sexier' zal maken.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050321/LAM103)

Het hoogtepunt van een levenslange droom om 'een plaats te creëren waar mensen fantastischer, sexier, slimmer, meer sprankelend... zijn.' Starck is al samen met de prins op zoek naar locaties in de grote wereldsteden, waaronder New York, Londen, Parijs, Dubai en Hong Kong.

De American Academy of Hospitality Sciences staat wereldwijd bekend vanwege haar beloningen voor uitmuntendheid in de dienstensector voor reizen en luxe artikelen over de hele wereld. Ieder jaar wordt de begeerde International Star Diamond Award van de Academy uitgereikt door haar prestigieuze raad van commissarissen uitsluitend aan individuen die haar verdienen en aan vijfsterren etablissementen die de allerhoogste kwaliteit bieden. De International Star Diamond Award is het meest prestigieuze embleem van succes en ware kwaliteit; een prijs waar velen naar streven, maar die slechts door enkelen wordt ontvangen.

De Academy is gevestigd in New York City en zij wordt geleid door de heer Joseph Cinque en bestuurt door een internationale raad van commissarissen. Alle raadsleden zijn gerespecteerde leiders in de reisindustrie of een daaraan verwante industrie en ze zijn zelf wereldreizigers. De American Academy of Hospitality Sciences werd in 1989 opgericht als een afstammeling van een kwalificatiekantoor van restaurants dat werd opgericht in 1949.

www.f6world.com
www.starck.com
www.stardiamondaward.com

Source: American Academy of Hospitality Sciences

Christopher R J Knable, +1-646-229-1148, Christopher@f6world.com, of Barry Didato, +1-949- 499-9545, barry@f6world.com, beiden van F6, for American Academy of Hospitality Sciences/Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050321/LAM103 AP Archief: http://photoarchive.ap.org/PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com
Website: http://www.f6world.com, Website: http://www.starck.com, Website: http://www.stardiamondaward.com

22 mrt 05 13:54