Eriks NV

P E R S B E R I C H T

Van Raad van Commissarissen ERIKS group nv

Datum 22 maart 2005

UITBREIDING RAAD VAN BESTUUR ERIKS group nv

Op 5 november 2004 hebben wij bekendgemaakt dat de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer H. Kreuger, op 12 mei 2005 zijn functie zal neerleggen wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en dat per diezelfde datum de heer J. van der Zouw hem als voorzitter zal opvolgen. Hierdoor komt het aantal leden van de Raad van Bestuur op drie. Aangezien de huidige topstructuur van vier personen als doelmatig wordt ervaren, is besloten een nieuw lid aan de Raad van Bestuur toe te voegen.

De Raad van Commissarissen van ERIKS group nv heeft met ingang van 17 mei 2005 de heer M. Beckers (1951) benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van ERIKS group nv. De heer Beckers heeft de Belgische nationaliteit, is sinds mei 2004 in dienst van de ERIKS-groep en verantwoordelijk voor de activiteiten van de cluster ERIKS België. Daarvóór was hij werkzaam bij en verantwoordelijk voor een aantal internationale ondernemingen. Naast zijn nieuwe functie als lid van de Raad van Bestuur van ERIKS group nv blijft hij tevens aan als directeur van ERIKS nv, Hoboken, België en derhalve kantoor houden bij deze groepsmaatschappij. De beloning van de heer Beckers ligt geheel in lijn met het voor de Raad van Bestuur overeengekomen remuneratiebeleid.

Per 17 mei 2005 is de Raad van Bestuur van ERIKS group nv als volgt samengesteld: J. van der Zouw, CEO
J.G. de Boer, CFO
M. Beckers
H.J. Maier.
Wij spreken het vertrouwen uit dat met deze samenstelling de continuïteit en de groei van de ERIKS-groep is gewaarborgd. De taken en verantwoordelijkheden worden binnen de Raad van Bestuur nader verdeeld.

Noot:
voor nadere informatie kunt u zich richten tot de heer Kreuger, CEO en/of de heer J.G. de Boer, CFO

Telefoon 072 54 75 888


---- --