Politie Zeeland


---


Z-1556-2005 Doorrijder

Dinsdag omstreeks 14.00 uur is in de Eemstraat in Terneuzen een auto beschadigd geraakt.
De schade is veroorzaakt door een automobilist met een caravan. De caravan zwenkte bij het nemen van de bocht zodanig uit dat hij de auto raakte.
De bestuurder van de auto met caravan is doorgereden zonder zijn identiteit door te geven.

O-1557-2005 Diefstal container
Vanaf een terrein aan de Nijverheidsweg in 's Heer Arendskerke is tussen maandag 18.00 uur en dinsdag 08.00 uur een container weggenomen.
De container heeft een waarde van 4000 euro.

O-1558-2005 Aanrijding fiets / auto
In de Bruelisstraat in Kapelle vond dinsdagmiddag een aanrijding tussen een automobiliste en een fietsster plaats.
Een 66-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal stopte om haar auto te parkeren, maar zag daarbij de 28-jarige fietsster uit Kapelle over het hoofd.
Er was enkel blikschade.

O-1559-2005 Auto tegen hectometerpaal
Op de A58 ter hoogte van Krabbendijke is dinsdag om 14.05 uur een 54-jarige automobilist uit Goes tegen een hectometerpaal aangereden.
De oorzaak is niet bekend.
De auto is lichtbeschadigd.

O-1560-2005 Belaagd
Dinsdagmiddag rond 13.30 uur is op de Oude Haven in Zierikzee een 27-jarige inwoner uit Rotterdam belaagd door een onbekend persoon.
De man reed in zijn auto in de Paardenstraat toen hij schrok van een fietser die de bocht te ruim nam en bijna met hem in aanrijding kwam.
Hij stapte uit en maakte een opmerking tegen de fietser. Deze werd agressief, gaf de automobilist een aantal klappen in zijn gezicht en vervolgde zijn weg.
De automobilist heeft een wondje aan zijn kin opgelopen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.