Ingezonden persbericht

Nieuwe internetwinkel maakt kunst toegankelijk

Laagdrempelige manier om betaalbare collectors items te kopen

HARDERWIJK, 20050322 -- P.S.Items, uitgeverij van boeken, annonceert de nieuwe internetwinkel voor boeken en kunst: www.psitems.nl. P.S.Items is de internetwinkel waar op een laagdrempelige manier kunst en boeken verkregen kunnen worden. Door de gelimiteerde oplages en de kunstveiling kan men in het bezit te komen van unieke collectors items. P.S.Items biedt origineel werken, zeefdrukken, boeken en cd's aan van kunstenaars als Gerti Bierenbroodspot, Liselore Gerritsen, Henk Schiffmacher, Jan Cremer en François Gervais.


Op de internetwinkel kan men een diversiteit aan kunst bekijken en kopen via een overzichtelijk winkelsysteem en een betrouwbaar betaalsysteem. Collectors items kunnen middels de kunstveiling of uit de gelimiteerde oplagen worden verkregen. Er is kunst verkrijgbaar van uiteenlopende auteurs, kunstenaars, fotografen, illustratoren en vormgevers. De boeken van P.S.Items hebben de hoogst mogelijke waardering gekregen van internationale vakjury's.

"De combinatie van een internetwinkel met gelimiteerde voorraad en een kunstveiling maken P.S.Items tot een uniek medium. Tot nu toe was er geen plek voor consumenten om een divers aanbod aan kunst te bekijken en te kopen vanuit huis. Met P.S.Items laten we zien dat mooie kunst en collectors items in huis halen voor iedereen haalbaar is", aldus Steven Hond, directeur van P.S.Items".



Ingezonden persbericht