Ingezonden persbericht

Compiere Open Source ERP/CRM zet nieuwe stap in Nederland

Open Source Samenwerking : "Meer toegevoegde waarde met minder inspanning"

ENSCHEDE, 20050322 -- Compiere Open Source ERP/CRM zet een nieuwe stap in de distribuerende groothandel in Nederland. Technea / EBS heeft gekozen voor de Open Source ERP/CRM oplossing van ActFact/Compiere.


ActFact en Technea / EBS hebben 3 maand hard gewerkt aan de implementatie van de ERP functionaliteit. Directeur Wim Terpstra van Technea / EBS: "Open Source ERP/CRM is voor ons een strategische stap naar lagere IT kosten en leverancier onafhankelijkheid.Na jarenlang ongemerkt een gevecht te hebben geleverd met de grenzen van Closed Source kijken we inmiddels vooruit naar de Open Weg naar Voorsprong. Onze niewe geintegreerde webshop is klaar om een volgende stap te maken in onze groei. Door de geintegreerde omgeving kunnen we snel fluctuerende vraag opvangen zonder inzet van extra mensen.

Onze klanten krijg met de webinterface toegang tot de eigen afname historie. Hiermee krijgt het begrip service een nieuwe dimensie: De klant kan z'n eigen vragen beantwoorden op het moment dat hij daar behoefte aan heeft en zonder onnodig kontakt met onze organisatie. Snel en efficient."

Technea / EBS gaat de komende tijd verder investeren in branche specifieke inrichting en ontwikkeling van de CRM module binnen Compiere. Hiertoe worden de krachten van verschillende klanten van ActFact/Compiere gebundeld in een nieuw initiatief. Kosten en ervaring gedeeld voor een betere oplossing.



Ingezonden persbericht