Kenniscentrum Elektronische Overheid

4 feb 2005

Vooraankondiging 2e Kennismarkt Elektronische/Andere Overheid

Bouw mee aan de elektronische overheid! donderdag 24 maart 2005 - Den Haag

De bouw van de elektronische overheid is een eind gevorderd. Daarom organiseert ICTU op donderdag 24 maart 2005 van 09.30 16.45 uur in de Globe in Den Haag de Kennismarkt Elektronische/Andere Overheid.

Voor u als bestuurder, lijnmanager, beleidsmaker of medewerker is dit dé gelegenheid een beeld te krijgen van de laatste ontwikkelingen en de mogelijkheden die de elektronische overheid u biedt. De themas Administratieve Lastenverlichting,
e-Dienstverlening en Handhaving & Veiligheid staan deze dag centraal.

Het doel van deze dag is u te informeren en met u kennis te delen; ICTU wil graag weten wat ú verwacht van de elektronische overheid. De Kennismarkt biedt naast praktijkgerichte workshops veel ruimte voor debat en het stellen van vragen in speakers corners en interactieve presentaties.

Ook wordt tijdens deze dag de nieuwe Overheid.nl Monitor 2004/2005 gepresenteerd en de Webwijzer Award 2005 voor de beste overheidswebsite uitgereikt. Tot 14 februari aanstaande kunt u voor de publieksprijs uw stem uitbrengen op www.burger.overheid.nl. Krijgt dit jaar uw organisatie de Webwijzer Award uitgereikt ?

De Kennismarkt wordt georganiseerd voor iedereen die werkzaam is bij de Nederlandse overheid en is gratis toegankelijk. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het dagprogramma. Reserveert u nu alvast donderdag 24 maart in uw agenda?