AutoRai

Rijk uitgeruste nieuwe Mazda Evolv modellen

(24-3-2005)
Geen april-grap: vanaf 1 april is Mazda weer volop in beweging met nieuwe actiemodellen onder de naam Mazda Evolv. Het draait allemaal om speciale modellen van de Mazda2, de Mazda3 en de Mazda6, die extra sportiviteit of luxe bieden, al naar gelang de keuze van de klant. Mazda biedt deze actieperiode opnieuw veel toegevoegde waarde met aanzienlijk voordeel. De actie loopt in april en mei 2005. Er is keuze uit twee pakketten: een sportief pakket, Evolv, of een comfort pakket, Evolv Luxe. Beide modellen zijn herkenbaar aan de Evolv badges op de beide voorportieren.

Mazda2 Evolv
Het sportieve pakket Evolv kost de klant bij dit model slechts â¬250,- en omvat 14 inch lichtmetalen velgen, een dakspoiler en zwarte B-stijl covers. Het totale voordeel van deze uitrusting is maar liefst â¬1.250,-.

Mazda2 Evolv Luxe
Indien men liever kiest voor meer comfort is er de Mazda2 Evolv Luxe. Dit pakket is leverbaar op alle uitvoeringen en is gebaseerd op comfortverhogende accessoires. Ook hier is er sprake van een voordeel van â¬1.250,-.

Mazda3 Evolv
De Mazda3 is een fraaie mix van sportiviteit en luxe. Vandaar ook op dit model de keuze uit twee Evolv pakketten. Tijdens de AutoRAI 2005 waren de bezoekers zeer positief over de sportgrille en de spoiler op de Mazda3. Deze specificaties vormen dan ook de basis voor het Evolv pakket op de Sedan en de Sport. Ze benadrukken de sportieve inslag van de Mazda3.

Het Evolv pakket op de Mazda3 Sport Exclusive en Touring bestaat uit 15 inch lichtmetalen velgen, een sportgrille en een spoiler voor slechts â¬295,-. In het Evolv pakket op de Mazda3 Sedan wordt de sportgrille vervangen door mistlampen in de voorbumper. Ook hier is het voordeel â¬1.500,- door een meerprijs van slechts â¬295,-.

Mazda3 Evolv Luxe
De Mazda3 Executive en Active zitten in de top van het segment. Om een extra premium gevoel mee te geven wordt bij deze uitvoeringen lederen bekleding op stoelen, achterbank en deurpanelen nu geleverd voor slechts â¬395,-.

De zitvlakken van de zwarte lederen bekleding op de stoelen en op de achterbank zijn geperforeerd voor extra ventilatie. De lederen bekleding heeft een waarde van â¬2.100, waardoor het voordeel op dit pakket â¬1.705,- is.