Proximus


Proximus kiest Duval Guillaume Corporate als nieuwe HR-communicatiepartner

Brussel, 25 maart - Na meer dan vijf jaar te hebben samengewerkt met het bureau Universal Communication, heeft Proximus besloten zijn HR-communicatiebudget toe te vertrouwen aan het bureau Duval Guillaume Corporate.

Eind december 2004 lanceerde Proximus een pitch voor zijn HR-communicatiebudget omdat het zijn HR-communicatie een nieuwe dynamiek wilde geven.

Eerst werd aan de vijf grootste bureaus qua omzet in HR-communicatie in België (waaronder Universal Communication) gevraagd om te reageren op een bestek waarin de verwachtingen van Proximus waren vastgelegd.

Midden januari kregen drie bureaus de kans om een Case Study te maken op basis van de strategische analyse en de creatieve benadering van de wervingscommunicatie voor de Human Resources van Proximus. Uiteindelijk koos Proximus Duval Guillaume Corporate voor diens strategische en creatieve aanpak.

Proximus wil van de gelegenheid gebruik maken om Universal Communication te danken voor de goede samenwerking sinds 1999 en de bijdrage die het bureau leverde om van Proximus een aantrekkelijke werkgever te maken.

© Copyright 2005 Proximus. Alle rechten voorbehouden.