Utrecht stad, 09.00 uur

Utrecht 25-03-2005 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Hennep in auto

UTRECHT- Op vrijdagochtend werd een man aangehouden omdat hij hennep in zijn auto had liggen. Omstreeks 05.00 uur zagen agenten een 23-jarige automobilist rijden over de Saliehof. De auto werd gecontroleerd en bleek niet te zijn verzekerd. Bij onderzoek aan de auto troffen agenten een zak met hennep(resten) aan in zijn kofferbak. De man gaf aan dat de zakken uit zijn woning kwamen. Agenten gingen naar zijn woning aan de Birstumerraklaan. Hier werden ook hennepresten aangetroffen en vermoedelijk werd illegaal stroom afgetapt. De man werd aangehouden en verhoord van zijn daden.

Veel te veel

UTRECHT- Op vrijdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij met veel te veel op werd aangehouden. Omstreeks 15.50 uur werd een 36-jarige automobilist uit Utrecht gecontroleerd op de Fransiscusdreef. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau maar liefst 1140 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Aangereden en doorgereden

UTRECHT- Op de Nijldreef werd donderdagmiddag een jongetje aangereden en reed de bestuurder van een scooter door. Omstreeks 16.00 uur reed een scooter een 13-jarige jongen uit Utrecht op de Nijldreef. Hij werd hier vervolgens aangereden door een blauw/paarse bromfiets met hierop twee opzittenden. Deze jongens reden vervolgens weer door. De jongen raakte gewond aan zijn hoofd en werd vervoerd naar het ziekenhuis.(hersenschudding/gekneusde kaak) De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Utrecht Noord; 0900-8844.