Unieke bowlingavond voor Singles!

Op zaterdagavond 26 maart a.s. vindt er in De Waterburght te Eelde een bijzonder bowling-evenement plaats. Voor het eerst organiseren drie activiteiten-/uitgaansgroepen voor singles uit het Noorden van het land een bowlingavond waarbij deze clubs tegen elkaar zullen strijden.

Gewoonlijk organiseren deze groepen activiteiten en uitstapjes voor de eigen leden, zoals wandelingen, uit eten gaan, swingen, paintballen, fietsen, maar nu is er besloten om eens gezamenlijk iets leuks te organiseren. Dat is nu een "wedstrijdje-single-bowlen" geworden op paaszaterdag!

De uitstapjes van Eday uit Groningen worden altijd via internet ( www.eday.myweb.nl of http://home.wanadoo.nl/eday.info/ ) geregeld voor singles tot 35 jaar.
S.A.N.N (Stichting Activiteitenclub Noord Nederland tel: 0592-371273) uit Assen organiseert elke zondag een activiteit voor leden vanaf 45 jaar. In alle vier noordelijke provincies organiseert Samen Actief (tel: 0528-373039 / www.samen-actief.com) elk weekend twee activiteiten voor singles vanaf 35 jaar.
Nu komen deze groepen tegen elkaar uit tijdens een spannende wedstrijd. Als er nog singles zijn die het aandurven aan dit "gevecht" mee te doen, dan kunnen ze zich via bovenstaande telefoonnummers of via internet aanmelden!