Gemeente Tilburg
05129GO

Datum
18 maart 2005

Informatieavond nieuwbouw
basisschool de Vlashof

Uitnodiging voor bijeenkomst woensdag 30 maart 2005

Al enige tijd treft het schoolbestuur van basisschool de Vlashof voorbereidingen voor de vervanging van het huidige schoolgebouw. Inmiddels zijn de voorbereidingen zover, dat op redelijk korte termijn de bouwwerkzaamheden op de hoek Bartokstraat - Elgarstraat kunnen starten.

Het is de bedoeling, dat de kinderen na de carnavalsvakantie van 2006 (half februari 2006) gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe gebouw. Daarna wordt het oude schoolgebouw gesloopt.

Informatieavond

Om de direct omwonenden te informeren wordt een informatieavond georganiseerd:

Woensdag 30 maart 2005 vanaf 19.30 uur
In het schoolgebouw aan de Bartokstraat

Tijdens deze avond kunt u het nieuwbouwplan komen bekijken. Het architectenbureau de Architectenwerkgroep verzorgt hierover een toelichting, waarna u vragen kunt stellen. Daarnaast geeft de gemeente een toelichting over het ontwerp van het openbaar gebied. Vervolgens kunt u vragen stellen, bijvoorbeeld over de manier waarop het parkeren en de verkeersafwikkeling wordt geregeld.

Meer informatie?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Arold Derix. Hij is projectleider bij gebiedsteam Noord en bereikbaar via telefoonnummer 542 90 73 of per email arold.derix@tilburg.nl

---- --