Uitnodiging Startsein tekeningenactie in Villa Pardoes

Beste relatie,

Op initiatief van Frans Bauer is op 23 maart aandacht gevraagd voor de situatie van alle goede doelen in Nederland. Een gevolg van de massale inzameling voor de Tsunami, is dat alle nationale doelen op dit moment te lijden hebben. Als vriend van Villa Pardoes geeft Frans daarom de aftrap voor een grote tekeningenactie in het kader van het Muziekfeest in de Amsterdam ArenA. Hij heeft daarbij al zijn optredende collega artiesten uitgenodigd om samen met hem op woensdag 30 maart a.s. in Villa Pardoes met hun (klein)kinderen, neefjes of nichtjes te komen tekenen. Al deze tekeningen worden samen met de tekeningen uit heel Nederland, onderdeel van het decor in de ArenA.

Wij zouden het erg leuk vinden als u bij het startsein van deze landelijke tekeningenactie aanwezig kunt zijn. Uiteraard hopen wij erop dat mede door u deze actie uitgroeit tot een enorm succes en hopelijk een nieuw record in het Guinness Book of Records!!!

Het formulier voor de tekening kan vanaf 30 maart worden gedownload op www.muziekfeestindearena.nl en vervolgens worden ingeleverd bij elke DA-vestiging.

Graag zien wij U op woensdag 30 maart a.s. om 14:30 uur in:

Villa Pardoes
Eftelingsestraat 3
5171 RP Kaatsheuvel

U kunt zich voor dinsdag 29 maart 16:00 uur a.s. aanmelden bij (graag aantal personen + namen doorgeven):
Rocket
Lieke Stoelers
lieke@rocket.nl
0418-576052

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan sturen wij u graag een persmap toe. Geeft u dan even uw naam en adresgegevens door aan Lieke Stoelers.

Vr.gr. Karin Jorna

Villa Pardoes
Rinske Stege
tel.: 0416 387 222
email: rstege@villapardoes.nl
web: www.villapardoes.nl