MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Westlife op 30 maart in Amsterdam

The Red carpet tour 05
WESTLIFE
op 30 maart in Amsterdam

De Ierse band Westlife komt met The Red Carpet Tour 05 op woensdag 30 maart 2005 naar Nederland voor een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De kaartverkoop begint aan staandezaterdagom10.00 uur.

Tijdens dit concert blaast Westlife de jaren vijftig nieuw leven in. Het nieuwe album dat op 8 november uitkomt, heeft de bijzondere titel Allow Us To Be Frank en bevat uitvoeringen van klassiekers van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Dean Martin. Deze heren waren de verpersoonlijking van stijl in de jaren vijftig. Naast hun onafscheidelijke vriendschap beschikten ze over een uniek stemgeluid en stonden ze garant voor topentertainment. De eerste single van het nieuwe album van Westlife heet 'Ain't That A Kick In The Head' en brengt de sfeer naar boven van een tijd die nu populairder is dan ooit. Het Westlife viertal brengt tijdens het concert in Amsterdam geheel in stijl en op eigen unieke wijze deze vervlogen tijd tot leven.

Westlife
+ support act
Woensdag 30 maart 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 39 EURO (excl. servicekosten)
www.westlife.com

Kaartverkoop begint aansta andezaterdagom10.00uurdoorTicket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (