Gemeente Alblasserdam

Nieuwsberichten

Praat mee over de toekomst van Alblasserdam!!

Wat zijn de wensen van de inwoners voor Alblasserdam?? Wil men een groener dorp zien of moeten er juist meer woningen worden gebouwd? De gemeenteraad wil over de toekomst van Alblasserdam in discussie met de inwoners en nodigt ze daartoe uit op 30 maart a.s. in De Wipmolen. Het gaat daarbij om een open discussie, waarbij de keuzes voor de toekomst nog verschillende richtingen op kunnen. Dat kunnen keuzes zijn op het gebied van recreatie, wonen, winkelen maar ook werkgelegenheid. De gemeenteraad hoopt dat de inwoners op voorhand al nadenken over wensen en ideeën betreffende de identiteit van Alblasserdam en dat ze die tijdens de discussie aandragen.

Aan de hand van een aantal ontwikkelingsrichtingen kunnen de Alblasserdammers aangeven wat ze graag in hun dorp willen behouden, wat er moet veranderen en wat ze aan wensen hebben. Het gemeentebestuur nodigt de Alblasserdammers daarom uit nu reeds goed na te denken over deze onderwerpen en mee te discussiëren tijdens een bijeenkomst op 30 maart a.s.

Wilt u meer informatie of wilt u zich op voorhand al aanmelden om de discussie bij te wonen, belt u met Ineke Bieren van de afdeling communicatie of stuur een E-mail.

Telefoonnummer: 6921315
E-mail: Info@alblasserdam.nl