Apple Benelux

Architecture By Design. Een gratis seminar voor architecten en studenten.

Creëer. Communiceer. Construeer.
Kom op 30 maart aanstaande naar de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam en ontdek hoe de technologie van Apple beantwoordt aan de eisen van de architectenbureaus van nu. Zie hoe de oplossingen van Apple voorzien in een stabiele en flexibele omgeving voor professionele architectenbureaus en ongekende kracht, compatibiliteit en beheersgemak bieden.

Een nieuwe manier van werken
Samenwerking speelt in het moderne ontwerpproces een steeds grotere rol. Internationale projecten, modelontwerp, steeds complexere projecten en een toenemende tijdsdruk zorgen ervoor dat de hulpmiddelen voor architecten steeds flexibeler en intuÔtiever worden en steeds sterker zijn geÔntegreerd. Tijdens dit seminar zie je hoe het Mac-platform garant staat voor probleemloze standaardisatie, gestroomlijnde communicatie en moeiteloze vormgeving van concepten via schetsen, beelden en films.

De Mac wordt door professionals op het gebied van ontwerp en design al lange tijd beschouwd als het ideale platform. Nu kunnen ook architecten profiteren van een ongekend ruim aanbod van innovatieve Mac-oplossingen. Oplossingen die werken onder Mac OS X, het meest geavanceerde, stabiele en stijlvolle besturingssysteem ter wereld.

De agenda van dit seminar is als volgt:

* 15:30 - 16:00 -- Registration and Partner Exibition
* 16:00 - 17:00 -- Presentation - Apple

* 17:00 - 17:30 -- Break and Partner Exibition
* 17:30 - 18:00 -- ArchiCad Presentation - Kubus
* 18:00 - 18:30 -- Break and Partner Exibition
* 18:30 - 19:00 -- VectorWorks Presentation - Design Express
* 19:00 - 19:15 -- Prize Distribution

* 19:15 - 21:00 -- Partner Exhibition

* 21:00 -- Event Close

Partners:
Kubus - ArchiCad
Design Express - Vector Works
Grafisis - ASE partner
Architectenweb.nl

Voor wie is dit seminar bedoeld?
Of je nu pas op zoek bent naar nieuwe digitale hulpmiddelen voor je bedrijf of al een gedegen instrumentarium tot je beschikking hebt op de Mac of een ander platform, dit seminar is van essentieel belang voor elk architectenbureau dat waarde hecht aan continue professionele ontwikkeling. Je ontdekt nieuwe werkwijzen om de uitdagingen waarvoor zowel architecten als hun computersystemen zich gesteld zien het hoofd te bieden. Van de eerste ontwerpschets tot het uitvoeren van calculaties en constructie. Dit seminar is bedoeld voor architecten, ontwerpers, calculators en werktekenaars, maar zeker ook voor architectuurstudenten en -docenten.

Een inspirerende omgeving
Kom naar de insrirerende omgeving van de Van Nelle Ontwerpfabriek en ontdek hoe de stabiele en flexibele werkomgeving. Van de Mac uitstekend integreerd met producten als VectorWorks SketchUp Piranesi, ArchiCAD en Art-lantis. Tevens verloot Apple enkele van haar eigen producten waaronder iLife'05, iWork en een iPod. Aangezien dit seminar in de avond plaats vindt zullen kleine snacks worden geserveerd.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus we raden je aan je snel aan te melden om teleurstellingen te voorkomen.

* 30 maart 2005 Van Nelle Ontwerpfabriek Van Nelleweg 1 Rotterdam