Gemeente Wijk bij Duurstede

Notitie Werken en Mobiliteit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede hebben op 15 maart 2005 kennis genomen van de notitie Werken en Mobiliteit. Deze notitie is een onderdeel van het structuurplan Wijk bij Duurstede dat momenteel wordt opgesteld en geeft een visie op de economische ontwikkelingen van de gemeente tot 2015.
Aan deze visie kan beleid voor meer specifieke ontwikkelingen worden getoetst.

De notitie bestaat uit twee verschillende notas: een startnotitie en een scenarionotitie. De beide notities zijn voorgelegd aan een klankbordgroep van strategische partners. In de scenarionotitie wordt de economische toekomst van Wijk bij Duurstede uiteengezet in drie verschillende scenarios. De klankbordgroep heeft geadviseerd voor het ambitieuze scenario te kiezen. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met de omvang en de structuur van de gemeente. Dit advies is in de nota opgenomen.

Vanaf 31 maart 2005 ligt de notitie Werken en Mobiliteit tijdens openingstijden twee weken ter inzage bij de balie van de afdeling Publiekszaken. U treft de notitie vanaf die datum ook aan op onze site: www.wijkbijduurstede.nl. Een ieder kan zijn visie op de inhoud van de nota door middel van een zienswijze kenbaar maken. De zienswijze kunt u schriftelijk richten aan: Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede, t.a.v. dhr. M. Hardijzer, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede of per e-mail naar info@wijkbijduurstede.nl. Uw zienswijze dient uiterlijk 14 april 2005 in ons bezit te zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken, tel. 595595.

Geplaatst op: 30-03-2005 11:13:30