Gemeente Capelle a/d IJssel

College bezoekt TPG en KPN

In de rij stadsbezoeken die het college aflegt werd op 22 maart een bezoek gebracht aan TPG post en de telefooncentrale van KPN. De bestuurders werden rondgeleid in de panden aan de Duikerlaan in het bijzijn van verschillende managers van zowel KPN als TPG.

Na een inleidend praatje onder het genot van een kop koffie werden de collegeleden wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen van TPG. Ze kregen uitleg over de nieuwe sorteermachines en keken toe hoe het reclamedrukwerk tussen de post werd gezet.

Na rond gekeken te hebben bij TPG trokken de collegeleden verder naar de telefooncentrale van KPN. Gestoken in fleurige oranje jasjes, werd het college van B&W een indruk gegeven van wat er allemaal is te vinden en te doen is in zon centrale.

Het laatste gedeelte van het bezoek bestond uit een gesprek met de aanwezige managers van TPG en KPN over de eventuele herontwikkeling van de panden aan de Duikerlaan. Ideeën werden uitgewisseld en mogelijkheden besproken. Na een plak cake en een kop koffie vertrokken de collegeleden en gingen ze over tot de orde van de dag.