Ingezonden persbericht


Apacer lanceert DDR 266 MHz 1GB ECC Reg SO DIMM

Met zijn kleine formaat en betere warmteverwerking overtreft het de geheugeneisen van notebook PC s en advanced-level servers'

s-Hertogenbosch, 30 maart 2005 - Apacer Technology B.V., de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, lanceert één van de eerste DDR266 1GB ECC Reg SO DIMMs, speciaal ontworpen voor een geavanceerd niveau van computersystemen die een hoge mate van betrouwbaarheid en performance memory support vereisen. De nieuwe 1GB SO DIMM module is compact en zorgt voor betere ventilatie en dus betere warmteverdeling. Bij gebruik in een serversysteem, voldoen de hoge compatibiliteit en betrouwbaarheid aan de strenge eisen van industriële PC s, zakelijke servers en werkstations.

Volgens Apacer s Managing Director, Jason Jan, is het product ontwikkeld met de hoogste kwaliteit chips van toonaangevende fabrikanten. Het is ontworpen volgens de JEDEC lay-out standaard om geluidsstoringen/EMI te minimaliseren en betrouwbaarheid in hoge snelheid operaties en data integriteit van grote overdrachten te garanderen. Daarmee is het de ideale keus voor de professionele zakelijke gebruiker die absolute betrouwbaarheid van zijn omgeving eist. De DDR 266 1GB ECC Reg SO DIMM maakt gebruik van een 8-laags PCB ontwerp en een BGA verpakking van originele chips, ondersteunt door de beste kwaliteit en testresultaten. Dit ontwerpconcept houdt de 1GB SO DIMM klein van formaat terwijl het tegelijkertijd de hoeveelheid gegenereerde warmte vermindert en beter verdeelt. In de overvolle serverruimtes van vandaag die verschillende veeleisende (industriële) applicaties moeten onderhouden, is dit van essentieel belang.

Apacer heeft vele jaren ervaring opgedaan in het tegemoet komen van geheugeneisen van serversysteem ontwikkelaars. Naast een breed aanbod van producten en talloze vooruitstrevende geheugenmodules voor servers, moeten alle producten strenge omgeving- (hoge/lage temperatuur, hoge/lage voltage testen etc.) en moederboard on-line testen doorstaan. Klanten zijn verzekerd van betrouwbaarheid, compatibiliteit en prestatie en worden ondersteund door Apacers product- en klantenservice om zo optimaal prestatieadvies te krijgen voor hun individueel geconfigureerde systemen.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence

Laureen Dix

Tel. 024-641.7383

Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer

Esther van Herk

Tel. 073-645.9543

Email: Esther_van_Herk@apacer.nl

Over Apacer

Als onderdeel van de Acer Group, een organisatie met verkoopkantoren over de hele wereld, werd Apacer in 1997 opgericht. Toegewijd aan research en ontwikkeling van digitale opslagapplicaties en diensten, positioneert Apacer zichzelf als de innovator van digitale opslagapplicaties. Het is de enige geheugenmodule fabrikant die zich met research en ontwikkeling van zowel hard en software van geheugenmodules en multimedia digitale producten bezighoudt. Als s werelds vierde grootste geheugenmodule fabrikant, staat het wereldwijd in de top tien voor wat betreft het leveren van de grootste flashgeheugenmodules. Apacer biedt een breed aanbod van geheugenproducten met een grote verscheidenheid aan innovatieve en interessante digitale opslagmedia zoals draagbare foto CD-branders, draagbare harde schijven, USB opslagmedia, flashkaarten, kaartlezers en MP3-spelers.

All information is provided by Apacer Technology B.V. on an "as is" basis only. Apacer provides no representations and warranties, express or implied, including the implied warranties of fitness for a particular purpose, merchantability and non-infringement.In no event will Apacer be liable to any party for any direct, indirect, special or other consequential damages for any use of this news release, including, without limitation, any lost profits, business interruption, loss of programs or other data on your information handling system or otherwise, even if we are expressly advised of the possibility of such damages.Apacer s images are the property of Apacer Technology Inc. and are to be used for media purposes only, unless other authorization is given by an employee of Apacer Technology B.V.