Persberichten woensdag 30 maart

's-Hertogenbosch 30-03-2005

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

's-Hertogenbosch - Dinsdagmiddag is een 26-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man vernielde een auto, die aan de Musselstraat in 's-Hertogenbosch geparkeerd stond. De eigenaar van de auto zag de vernieling gebeuren en hield de man ter plaatse aan. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Dinsdagavond, even voor middernacht, werd op de Pettelaarseweg in 's-Hertogenbosch een 58-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te vele gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod.

MAN AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 41-jarige man uit Westerhoven aangehouden. Even voor 02.00 uur werd gemeld dat op het station waarschijnlijk vernielingen werden gepleegd. Politiemensen die ter plaatse kwamen, zagen, dat de 41-jarige man een ruit van een broodjeszaak op het station in te trappen. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

WAPEN AANGETROFFEN

Den Dungen - Dinsdagavond werd op Poeldonk in Den Dungen een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek dat in de auto een slagwapen lag. Dit wapen is in beslag genomen en tegen de 23-jarige bestuurder uit Schijndel is proces-verbaal opgemaakt. Verder bleek de Schijndelnaar ook nog totaal 1823,75 euro aan boetes te moeten betalen.

VROUW VAN TAS BEROOFD

Boxtel - Dinsdagavond is een 74-jarige vrouw uit Boxtel van haar tas beroofd. Rond 20.40 uur liep de vrouw over de Baanderherenweg in Boxtel. Daar werd haar tas door twee jongens uit haar handen getrokken. Het tweetal ging er te voet vandoor in de richting van het centrum.

AANHOUDING NA VERNIELING

Oss-
Dinsdagmiddag is in de Jacobus Poelsstraat een 24 jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht zojuist tegen de voordeur van een woning te hebben getrapt. De Ossenaar is overgebracht naar het politiebureau.

MAN GOOIT RUIT IN

Oss-
Dinsdagavond is in de Raadhuislaan een 56 jarige Ossenaar aangehouden. De verdachte had zojuist een ruit vernield van een pand aan de Raadhuislaan. De man is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Er is proces-verbaal opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN

Uden-
Woensdagmiddag is op de Markt een 19 jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man rijden zonder kentekenplaat op zijn auto hielden de man staande om een bekeuring uit te schrijven. De Udenaar weigerde zijn naam op te geven en ging er vervolgens in zijn auto vandoor. De agenten moesten aan de kant springen om niet te worden aangereden door de automobilist. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

BEDRIJFSINBRAAK

Sint Michielsgestel-
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf in de Nieuwstraat. Daders vernielden een ruit van het pand. Uit het bedrijf is een geldbedrag weggenomen.