Gemeente Lisse

30-03-2005 advertentiewerving i.v.m. uitgave gemeentegids

Vorig jaar november verscheen de officiële gemeentegids 2004/2005. Dit gebeurde onder verantwoordelijkheid van het gemeentebestuur. Deze gids wordt jaarlijks uitgegeven met als doel de inwoners van de gemeente Lisse en andere belangstellenden te informeren over de in Lisse aanwezige instanties, voorzieningen, verenigingen e.d.

De uitgever van deze gids is Akse Media BV uit Den Helder. Ook dit jaar werken wij weer samen met deze uitgever. De gemeentegids is voor de plaatselijke middenstand en het bedrijfsleven een uitstekend medium voor reclame. De advertentieacquisitie zal worden gevoerd door een medewerk(st)er van Akse Media BV.

Het is ons bekend dat er meer bedrijven zijn die een gemeentegids uitgeven. Ook zij benaderen daarvoor de plaatselijke middenstand en het bedrijfsleven met de mogelijkheid om te adverteren in hun uitgave. Deze gidsen worden echter niet in samenwerking met de gemeente uitgegeven, dus de gemeente is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud.

Hebt u vragen, neemt u dan contact op met Annemarie de Vries, telefoon: (0252) 433165. Wilt u meer weten over advertentiemogelijkheden in de officiële gemeentegids, bel dan Akse Media BV, telefoon: (0223) 668877.