DOREL NETHERLANDS

Geen sprookje: Quinny Buzz ontvouwt automatisch

Quinny Buzz, de nieuwe wandelwagen van Dorel, is de enige wandelwagen in de wereld die automatisch ontvouwt. Quinny Buzz is babyproduct van het jaar 2005 (winkeliersprijs).

De Quinny Buzz vereist minimale handelingen bij het in- en uitvouwen. Door gebruik te maken van een revolutionaire gasveer-techniek is het uitvouwen kinderspel. Bij de Quinny Buzz behoort ingewikkeld getrek, geduw en geworstel om de wandelwagen in gebruik te nemen voorgoed tot het verleden!

De Quinny Buzz is fantastisch om mee te rijden: licht, soepel en uitermate wendbaar door het speciale 360 graden draaiende dubbele voorwiel. Ideale eigenschappen dus voor in de stad en in drukke winkels. Deze lichtgewicht wandelwagen is zeer compact opvouwbaar. Hij past met gemak in de kofferbak van elke kleine, compacte auto en neemt opgevouwen in huis weinig plaats in.

Met een wandelwagen maken ouders - al dan niet bewust - een statement en hun keuze van wandelwagen straalt dat uit. De Quinny Buzz ziet er met zijn strakke vormgeving buitengewoon eigentijds en sportief uit. Door een vrijwel horizontale (slaap)stand van de zitting en/of in combinatie met een bijpassende kinderwagenbak kan de Quinny Buzz direct vanaf de geboorte gebruikt worden. Ook de baby-autostoel van Maxi-Cosi past er probleemloos op. Eenmaal oud en groot genoeg om te zitten, is de buggyzitting van alle gemakken voorzien zoals een stevige veiligheidsbeugel en de optie om de buggyzitting voor- of achterwaarts gericht te gebruiken.

Alle feiten nog even op een rijtje:

- Unieke gasveer-techniek voor het uitvouwen
- Zeer klein opvouwbaar, licht in gewicht
- Mogelijkheid van horizontale ligging voor jonge baby's
- Buggyzitting is zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken

- Ideaal in combinatie met Maxi-Cosi autostoel of Quinny kinderwagenbak

- Compleet met zonnekap, regenhoes, tas en bandenpompje

De Quinny Buzz is van 6 t/m 10 april te bewonderen op de 9 Maanden Beurs in de RAI te Amsterdam, standnummer: 11.405.

Dorel Netherlands heeft een breed productportfolio van wandelwagens, autostoeltjes, kinder- en babymeubilair, baby verzorgingsproducten en veiligheidsproducten voor in huis. Het succes van deze producten wordt bepaald door de hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en het innovatieve design van de producten. De producten worden op de markt gebracht onder gerenommeerde merknamen als: MAXI-COSI, QUINNY, BEBE CONFORT, SAFETY 1ST, BABID BEBE AL EN BABY RELAX.

Een foto is (rechtenvrij) beschikbaar via ANP photonet en de digitale beeldbank van het ANP.

april 2005