Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Leeuwarden, 24 maart 2005

Minisymposium Verkeershandhaving op 30 maart

Op woensdagmiddag 30 maart a.s. organiseren het Openbaar Ministerie, Provincie Fryslân en Politie Fryslân een minisymposium over verkeershandhaving in zalencentrum 'It Aljemint' van de Fryske Akademy.

Tijdens deze bijeenkomst zullen verkeersplanoloog Hans Monderman, taakaccenthouder verkeer Arnold Terpstra van Politie Fryslân en Officier van Justitie Klaas Bunk een inleiding verzorgen, waarna er tijd is voor een forumdiscussie.

Ondertekening Bestuursovereenkomst
Rond 16.00 uur ondertekenen gedeputeerde Ton Baas, hoofdofficier van Justitie Leo den Hollander en Dick de Boer, districtschef Drachten van Politie Fryslân, de Bestuursovereenkomst Verkeershandhaving. Aansluitend worden het nieuwe logo van Fryske Diken en de Fryske Diken wegvakken gepresenteerd. De gedeputeerde zal hierbij ook ingaan op het flitspalenbestand in Fryslân. Hierna is er tijd voor het stellen van vragen.

Tijdstip en aanmelden
U bent van harte welkom op 30 maart vanaf 13.30 uur in zalencentrum 'It Aljemint', Doelestraat 8 te Leeuwarden. We verzoeken u vriendelijk om voor dinsdagmiddag 29 maart aan te geven of u aanwezig zult zijn bij deze bijeenkomst. Hiervoor kunt u contact opnemen met mw. J. A. Bakker van het team Communicatie van de provincie Fryslân, tel. 058 - 292 5735.


---- --