Ingezonden persbericht


Persbericht

Huis & Hypotheek kiest voor Veritate.

Amsterdam 30 maart 2005: Huis & Hypotheek, één van de grootste nationale organisaties van hypotheekadviseurs, heeft haar keuze laten vallen op Veritate. Binnen de samenwerking maakt Huis & Hypotheek zelfstandig gebruik van VeritateMail, de e-mail marketing software van Veritate.
Veritate adviseert Huis & Hypotheek op het vlak van strategie en concept. Daarnaast fungeert zij voor executie van de e-mail activiteiten als verlengstuk van de Huis & Hypotheek organisatie.

Robbert Prins, Marketing Manager Huis & Hypotheek: "E-mail is natuurlijk niet meer weg te denken in de manier waarop wij anno 2005 met elkaar communiceren. Voor Huis & Hypotheek biedt de samenwerking met Veritate de mogelijkheid om zeer direct met onze klanten en prospects te communiceren. Bovendien stelt de software van Veritate ons in staat om zelf de regie te voeren. Voor een dienstverlenende organisatie zoals Huis & Hypotheek is dat essentieel."

Over Veritate Company
Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing software -en advies. Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen.

Over Huis & Hypotheek
Huis & Hypotheek zet zich als een van de grootste organisaties van hypotheekadviseurs al bijna vijftien jaar in voor transparante en deskundige hypotheekverstrekking. Jaarlijks verstrekken de circa 75 franchisevestigingen zo'n 30.000 hypotheekadviezen. Huis & Hypotheek doet zaken met bijna alle geldverstrekkers in Nederland en biedt daarmee een breed assortiment aan hypotheken, waardoor de adviseurs van Huis & Hypotheek in staat worden gesteld een onafhankelijk advies te geven dat precies op de wensen van de klant is afgestemd.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht