Lekstroom 09.30 uur

Utrecht 30-03-2005 - Nieuwsberichten district Lektroom

Sigarettendief

NIEUWEGEIN- Op woensdagochtend werd een man aangehouden met een grote partij sigaretten. Omstreeks 00.30 uur werd een 47-jarige man uit Hilversum op de Rijksweg A 27 gecontroleerd. Bij deze controle zagen agenten een aantal dozen achterin de auto liggen. Onderzoek wees uit dat in deze dozen een kleine honderd dozen met sigaretten lagen (ongeveer 19.000 sigaretten). De man verklaarde deze sigaretten te hebben gekocht op een parkeerplaats. De man werd voor verhoor ingesloten.

Mogelijk gestolen fietsen

HOUTEN- Op dinsdagavond werden twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie de melding dat er fietsen gestolen zouden worden op de Bramengaarde. Agenten gingen ter plaatse en troffen twee mannen, in de leeftijd van 30 en 37 jaar afkomstig uit Utrecht en Nieuwegein aan. Zij reden net weg met twee fietsen achterin de auto. De 30-jarige bestuurder kreeg een stopteken. De mannen werden aangehouden en ingesloten.

De bestuurder bleek tevens onder invloed van alcohol en blies op het bureau 315 ug/l.

Overval op tankstation

VIANEN- Op dinsdagavond vond er een overval plaats op een tankstation gelegen aan de Prins Bernhardstraat. Omstreeks 20.30 uur kwamen twee mannen het tankstation binnen en bedreigde de medewerker van het tankstation met een wapen. De mannen kregen geld en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom; 0900-8844.