SLTN krijgt VMware marketing Channel Award

SLTN krijgt VMware Marketing Channel Award en is benoemd tot VMware Value Added Consultant (VAC) en Premier Partner

ALMERE, 30-3-2005 -- VMware heeft SLTN voor 2004 uitgeroepen tot beste VMware Marketing Channel Partner van de Europese Noordelijke regio. In deze regio waar onder andere de UK, Benelux, Denemarken, Zweden en Noorwegen deel vanuit maken, is SLTN gekozen als het bedrijf die uitstekende werkzaamheden heeft verricht met het verspreiden van kennis en kunde rondom virtualisatie met VMware. SLTN is de grootste VMware partner in Nederland en is tevens recentelijk benoemd tot Value Added Consultant (VAC) en Premier Partner van VMware.


De zeer hechte samenwerking tussen VMware en SLTN bestaat al meer dan drie jaar en SLTN heeft sindsdien alle VMware ontwikkelingen op de voet gevolgd en geïmplementeerd bij een groot aantal klanten. SLTN werkt onder andere nauw samen met VMware in de educatieve markt voor SURFdiensten.

Mede door de grote verscheidenheid aan infrastructurele kennis die nodig is om een virtuele technologie in te zetten, is SLTN er keer op keer in geslaagd bedrijven te overtuigen van de waarde van een virtuele infrastructuur. De maandelijkse gratis informatie sessies van en bij SLTN over VMware worden zeer druk bezocht en uitstekend gewaardeerd.

Naast het virtualiseren op x86-server platforms en desktops van leveranciers als IBM, HP en Dell, heeft SLTN ook uitgebreide kennis van virtualisatie op het IBM pSeries platform en op storage gebied. Voor x86 server omgevingen worden de bekende Windows OS systemen ondersteund alsmede Linux en een combinatie van VMware, Windows en Linux.

Robert Molijn, Manager New Business SLTN, is zeer erkentelijk met de award en geeft aan dat mede door de groeiende markt rondom virtualisatie, SLTN zal blijven investeren in virtualisatie kennis en kunde om klanten op de juiste manier te adviseren en succesvolle implementatie trajecten te realiseren.

SLTN contact: Robert Molijn 036-8800222 rmolijn@sltn.nl