Ingezonden persbericht

Webbouwer Negeso groeit spectaculair

100 nieuwe klanten binnen 12 maanden kiezen voor Negeso

NIEUWEGEIN, 20050330 -- Nieuwegein - Twaalf maanden na de oplevering van de eerste website gebouwd met de nieuwste versie van het Negeso Web / Content Management Systeem, kan Negeso de 100e nieuwe klant voor een website verwelkomen. Dat zoveel klanten kiezen voor Negeso, bevestigt dat het bedrijf een unieke en aansprekende propositie heeft in deze uiterst competitieve markt.


Afgelopen week kozen de volgende organisaties voor Negeso: Gildenhof Assurantiën, HPP Kop & Schouders, Kaiser Van As advocaten & belastingadviseurs, de Bazaar Beverwijk, Koopboulevard Leyparc, Basisschool St. Joseph, Veilig op Weg (3VO & Transport en Logistiek Nederland) en Kuijpers Installaties. Enkele andere recente opdrachtgevers zijn Traxdata, Ecomel (100% Campina), Dijckhof Foods, Arenda (100% ING), Menken Salades, Apotheek Heerkens, K.M.W.E. en STIDA.

"Wij focussen ons op een pakkend ontwerp, krachtige functionaliteit, duidelijke navigatie en eenvoudig onderhoud. We zien dat websites daardoor een toegankelijk en effectief instrument worden voor o.a. marketing en sales. Aanpassingen kunnen eenvoudig en snel zelfstandig doorgevoerd worden zonder tussenkomst van IT of Negeso. We houden de investering zo laag en effectief mogelijk, met beperkte operationele kosten. Onze aanpak wordt duidelijk door de markt gewaardeerd. We zijn trots op het feit dat ook deze 100 partijen ons hun vertrouwen hebben gegeven", zegt Ferdinand Clevers, general manager van Negeso.

De websites van Negeso worden gebouwd op basis van het krachtig, modulair opgebouwd Negeso Web / Content Management Systeem (W/CMS). Er zijn inmiddels meer dan 30 uitbreidingsmodules beschikbaar. De uitgekiende software biedt vele functionaliteiten waaronder een webwinkel, een e-nieuwsbrief en uitgebreide autorisatiemogelijkheden aan zowel de bezoekers als beheerders kant.

Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intra- en extranet) die meerwaarde bieden. Negeso heeft alle benodigde specialisten in huis waaronder projectmanagers, webdesigners en ontwikkelaars. Dit team werkt optimaal samen aan het opleveren van de websites binnen een gemiddelde doorlooptijd van 6 tot 12 weken.

Negeso B.V. is een zusterbedrijf van Perfect for People B.V., de grootste onafhankelijke SAP-dienstverlener in Nederland. Beide bedrijven zijn onderdeel van Cobumo N.V. dat is opgericht in 1998 en inmiddels is uitgegroeid tot een gerespecteerd partner voor uiteenlopende bedrijven. Cobumo telt ruim 130 medewerkers waarvan ruim 20 werkzaam zijn bij Negeso. Meer informatie op www.negeso.com.

Negeso B.V.
Meentwal 9-11
3432 GL NIEUWEGEIN
Tel: +31-(0)30-609 59 59




Ingezonden persbericht