InBev

PERSBERICHT

Brussel, 30 maart 2005

Jaarverslag 2004 van InBev on line op www.InBev.com

InBev, 's werelds grootste brouwer in volume, publiceerde vandaag haar jaarverslag 2004 op www.InBev.com. Naast de volledige PDF-versie, die ook het financieel verslag bevat en met behulp van Acrobat Reader kan worden geraadpleegd, is er ook een HTML-versie beschikbaar. Dit is het eerste jaar waarin we ons jaarverslag in dit dynamischer en interactiever formaat publiceren en het design van de on-lineversie weerspiegelt heel goed de nieuwe bedrijfsstijl van InBev. De gedrukte versie van het jaarverslag 2004 zal verkrijgbaar zijn vanaf 11 april 2005.

Het Statistical Review 1996-2004 kan ook worden geraadpleegd op de website en kan als een Excel-document worden gedownload.

John Brock, CEO (Algemeen Directeur) van InBev, verklaarde: "Ik ben heel fier op de resultaten die we in 2004 hebben behaald : een interne groei van meer dan tweemaal het gemiddelde in de sector en een stijging van de interne EBITDA met 8,9%, evenals en op het succes van Stella Artois® en Beck's®, twee van onze wereldwijde topmerken. 2004 zal ook de geschiedenis ingaan als het jaar waarin Interbrew en AmBev de handen in elkaar sloegen en InBev creëerden, vandaag de grootste brouwer ter wereld in volume. We bekleden de positie van nummer één of twee in twintig sleutelmarkten wereldwijd en onze uitstekende merkenportfolio, gekoppeld aan de gedrevenheid van onze werknemers van wereldklasse, zijn doorslaggevend geweest om de buitengewone resultaten van dit jaar te behalen. Ook in 2005 blijf ik met veel enthousiasme de visie van InBev ondersteunen: evolueren van "biggest to best" (van grootste naar beste)."

Over InBev
InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: INB) met hoofdzetel in Leuven, België. Het bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1366, is vandaag de grootste brouwer ter wereld in volume. De strategie van InBev bestaat erin haar lokale platformen te versterken door belangrijke posities uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door interne groei, maximale efficiëntie, gerichte overnames en door de consument op de eerste plaats te zetten. InBev heeft een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder Stella Artois®, Brahma®, Beck's®, Skol® - het derde beste verkopende bier wereldwijd - Leffe®, Hoegaarden®, Staropramen® en Bass®. InBev stelt ongeveer 77.000 mensen te werk en heeft activiteiten in meer dan 30 landen in Amerika, Europa en Azië. In 2004 realiseerde InBev een netto-omzet van E8,57 miljard (inclusief 4 maanden AmBev). Bezoek voor meer informatie onze website www.InBev.com.

Contactinformatie
Vicky Palmeri Philip Ludwig
Corporate Press Officer Investor Relations Manager Tel: +32-16-27-6061 Tel: +32-16-27-6243
Fax: +32-16-50-6061 Fax: +32-16-50-6243
E-mail: vicky.palmeri@inbev.com E-mail: philip.ludwig@inbev.com



---- --