Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem - botsing na rijden door rood: bromfietser gewond
Publicatiedatum: 31-03-2005

Bij een verkeersongeval, waarbij een automobilist vermoedelijk door rood reed, is woensdagochtend een bromfietser (licht)gewond geraakt. Het ongeval gebeurde even voor twaalf uur op de kruising van de Laan van Presikhaaf met de IJssellaan in Arnhem. Een 43-jarige Arnhemse reed met haar auto vanaf de IJssellaan de kruising op. Volgens getuigen zou ze daarbij door rood licht gereden zijn. De bromfietser, een 44-jarige plaatsgenoot van de automobiliste, was bij groen licht de kruising al opgereden en werd in de flank aangereden door de auto. De verwondingen van het slachtoffer bleken echter te mee te vallen: hij was er met enkele kneuzingen vanaf gekomen en hoefde niet naar het ziekenhuis. Door de verkeersongevallendienst wordt nog een nader onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - auto ramt trolleymast door loslopende hond
Publicatiedatum: 31-03-2005

Een 43-jarige Arnhemse automobilist is woensdagavond met de schrik vrijgekomen nadat hij met zijn wagen tegen een trolleymast was gereden. Dat gebeurde omstreeks tien uur op de Gelderse Rooslaan in Arnhem. Volgens de automobilist had hij moeten uitwijken voor een loslopende hond, waarna hij tegen een trolleymast botste. Een getuige bevestigde dit verhaal. De auto van de Arnhemmer liep schade op en moest worden afgesleept. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de loslopende hond. Het beestje was er na de aanrijding vandoor gegaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - dronkeman opgepakt

Publicatiedatum: 31-03-2005

Een 45-jarige Arnhemmer is woensdagavond in de wijk Klarendal door de politie aangehouden wegens openbare dronkenschap. Rond half elf werd er bij de politie gemeld dat er in de wijk op straat zou worden gevochten met messen. Gewaarschuwde agenten troffen even later geen vechtpartij aan. Wel de 45-jarige Arnhemmer die in kennelijk staat van dronkenschap verkeerde. De man zou volgens omstanders wel hebben willen vechten maar daar was het niet van gekomen. De Arnhemmer werd ter ontnuchtering ingesloten en is in de loop van de ochtend met een proces-verbaal weer naar huis gestuurd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden