1e persbericht van donderdag 31 maart 2005

Eindhoven 31-03-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Verdachte bromfietsdiefstal aangehouden

Op het Willem Beringsplein is woensdag om 15.55 uur een 18-jarige man uit Rekken aangehouden. De man was in het bezit van een bromfiets die op 14 maart in Helmond is gestolen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Inbraak in winkel

Donderdag rond 4.15 uur is ingebroken in een winkel aan De Plaetse. Er is een ruit vernield en uit de winkel is een onbekende hoeveelheid rookwaar weggenomen.

Oirschot: Drie verdachten inbraak aangehouden

Op de Lindenlaan zijn donderdag om 0.15 uur een 23-jarige Eindhovenaar en twee mannen van 30 en 22 uit Best aangehouden. De politie kreeg een melding dat er werd ingebroken in een school aan de Oude Grintweg. Getuigen hadden gezien dat de inzittenden van een personenauto naar de school waren gelopen en een ruit insloegen. Daarna zouden ze weer van de school weg zijn gegaan. De politie trof de drie mannen op de Lindenlaan en hield ze aan. De auto werd ook in de buurt gevonden. De drie verdachten zijn voor onderzoek de cel ingegaan.

Nuenen: Inbraak in woning

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Donkervoort. Er is een raam opengebroken en uit de woning werden een flatscreen televisie, een gsm, twee fietsen, een dvd-recorder en versterker en sieraden weggenomen.