Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw-Vennep, maart 2005

Award 2005 PromZ Promotional Product

of the Year 2005-03-31

Designmasters Nieuw-Vennep wint eerste prijs publieks jury met oranje Bierwaayer

De publieksjury van PromZ event, vakbeurs voor premiums, promotie-artikelen, relatiegeschenken, duizend originele producten en ideeën, heeft in dit jaar, in de categorie Premiums een eerste prijs toegekend. In dit geval de Bierwaayer van Designmasters uit Nieuw-Vennep.

De oranje drinkwaaier, een uitdraaibare waaier waarmee je 6 glazen tegelijk haalt aan welke bar dan ook, is buitengewoon functioneel. De houder kan bovendien in alle situaties snel een groots oranje besef oproepen en tot leven brengen. Sprake is van een simpel, praktisch en uniek concept met net zoveel logomogelijkheden als toepassingen. De bierwaaier verricht letterlijk zonder mokken ook haar diensten in de rol van koffie-, thee-, of fris-waayer. Met zes consumpties tegelijk, kom je hoe druk het ook is, waar het ook is, altijd droog over. In binnen en buitenland. Een experiment waard.

PS:
Het Nieuw-Vennepse communicatie bureau Designmasters zond eerder een groot assortiment oranje artikelen naar Assamawah. Daar wilden onze mannen meer kleur zien dan de woestijn kon bieden. Vandaar.

Einde persbericht