1e persbericht van zondag 3 april 2005

Eindhoven 03-04-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden voor bedreiging en mishandeling vrouw

Een 21-jarige Eindhovenaar is zaterdag om 23.15 uur aangehouden in de Caspar Netscherstraat. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van een 18-jarige vrouw uit Eindhoven. Het slachtoffer alarmeerde de politie nadat ze door de verdachte in haar woning aan de Hadewychlaan was bedreigd en geslagen. De vrouw die licht gewond raakte aan haar hand, heeft inmiddels aangifte gedaan. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Twee mannen aangehouden na mishandeling

Twee Eindhovenaren in de leeftijd van 26 en 33 jaar zijn zondagochtend omstreeks 03.30 uur door de politie op het Stratumseind opgepakt. Kort daarvoor zouden zij een 23-jarige man uit Mierlo hebben mishandeld. De man deed hiervan aangifte. Op aanwijzen van het slachtoffer wist de politie de twee verdachten aan te houden. Bij de 26-jarige verdachte werd in zijn zak een stiletto aangetroffen en bij zijn kompaan twee verzegelde zakjes met coke. De spullen zijn in beslag genomen en tegen de twee verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Geld gestolen uit horecazaak

In een horecazaak aan de Ter Borghstraat is zaterdag tussen 03.00 en 11.15 uur ingebroken. In de zaak is vervolgens een gokkast opengebroken. De inhoud, een bedrag van een paar honderd euro, is weggenomen. Aan de voorzijde van de horecazaak is een ruit vernield.

Valkenswaard: Twee vechtersbazen door politie opgepakt

Twee mannen uit Valkenswaard van 19 en 24 jaar zijn door de politie zondagochtend rond 3.30 uur aangehouden. De twee mannen waren aan het vechten met een 22-jarige man uit Alkmaar. Het slachtoffer werd diverse malen geschopt en geslagen, ook toen hij op de grond lag. De man heeft van de mishandeling aangifte gedaan. Tegen de vechtersbazen is proces-verbaal opgemaakt.

Hoogeloon: Diefstal elektrisch gereedschap

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er in een garage van een woning aan de Hoofdstraat ingebroken. De buit bestaat uit onder andere een schroefboormachine, een boorhamer en een breekhamer. De dader is mogelijk via een opengebroken raampje van de garage binnen gekomen.