Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 16 maart 2005

'Ontwaken met de Dieren' in DierenPark Amersfoort
Elke zondag in april rondleidingen met ontbijt vóór openingstijd

Op zondag 3, 10, 17 en 24 april kunnen vroege vogels in DierenPark Amersfoort 'Ontwaken met de Dieren'. Tijdens een exclusieve rondleiding vóór openingstijd ervaren de gasten hoe de chimpansees zich de slaap uit de ogen wrijven en hoe zebra's de nieuwe dag tegemoet sprinten. Na afloop staat er een smakelijk ontbijtbuffet klaar in Parkrestaurant De Olifant. Tijdens 'Ontwaken met de Dieren' gaan de deuren van DierenPark Amersfoort al open om 7.30 uur. In Grand Café de Berenhof staat dan koffie, thee en limonade klaar. Om 8.00 uur vertrekt de groep onder leiding van een aantal kundige rondleiders het park in. Onderweg zijn de deelnemers er getuige van hoe de beren hun dag beginnen met het bij elkaar scharrelen van nootjes en vruchten en hoe de neushoorns eigenlijk geen zin hebben om op te staan. Een waar spektakel is de kudde giraffen die de nieuwe dag gracieus tegemoet stapt. De langnekken nuttigen hun ontbijt aan de saladebar op nog geen meter afstand van de vroege gasten. De laatste stop van de informatieve en gezellige rondleiding is bij de zich uitrekkende olifanten. Om 9.30 uur staat er in Parkrestaurant De Olifant voor de gasten een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Na het ontbijt is het park nog op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Reserveren
Om deel te nemen aan 'Ontwaken met de Dieren' kunnen gasten reserveren bij de Gastenservice van DierenPark Amersfoort op telefoonnummer 033-4227100.

Prijzen
Volwassenen betalen voor de entree, rondleiding en ontbijt ¤ 18,50; kinderen (3 t/m 12 jaar) ¤ 13,50. Voor abonnementhouders geldt een speciale prijs: volwassenen betalen dan ¤ 13,50 en kinderen (3 t/m 12) ¤ 10,50.

/////

Noot voor redactie;

Ingezonden persbericht