Gemeente Goirle


De BBA Info Bus komt naar Goirle. In deze bus vindt u alle informatie over het nieuwe stadsbusvervoer T Bus, dat op zondag 3 april 2005 van start gaat.

Een aantal onderdelen van T Bus zijn nu al op straat te zien, namelijk nieuwe haltes en een ander uiterlijk van de bussen. Met de komst van T Bus gaat er veel veranderen in het stadsvervoer van Tilburg en Goirle. Zo gaan de bussen nieuwe routes rijden volgens een nieuwe dienstregeling en rijdt er vanuit Goirle een wijkbus die naar het Elisabeth Ziekenhuis rijdt. Sommige opstapplaatsen verdwijnen en de stadsbuslijnen krijgen nieuwe nummers.

Om u van alle veranderingen op de hoogte te brengen toert de BBA Info Bus de komende weken kris kras door Tilburg en Goirle. Op donderdag 31 maart a.s. staat de infobus op de volgende locaties en tijdstippen: Oranjeplein Goirle 09.00 tot 12.00 uur
Bushalte Wittendijk Goirle. Bij verzorgingshuis De Schakel 13.30 tot 16.30 uur

In de BBA Info Bus vindt u informatiematerialen zoals folders en het busboek, maar kunt u ook met al uw vragen terecht bij een van de medewerkers van BBA. U bent van harte welkom!

Meer info over T Bus vindt u ook op www.bba.nl .