Ingezonden persbericht


Zondag 3 april, motortoerrit over 200 kilometer.

MTC Motovatie organiseert eerste toerrit van het nieuwe seizoen.

Zondag 3 april aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen haar negende Amstellandrit. De motortoertocht is deze keer ruim 200 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijd(st)er langs een aantal mooie gebieden. De route gaat deze keer richting Diemen en Muiden om door te steken naar de Flevopolder. Er kan gezellig een bakkie gedaan worden bij vliegveld Lelystad of bij de jachthaven van Almere. Via Dronten en Harderwijk gaan we richting Zeewolde en Muiden via het Gein weer op huis aan.

Kortom een rit waar zowel de beginnende als de gevorderde motorrijd(st)er, alleen of in een groep met voorrijder, veel plezier aan zal beleven. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Tussen 09.00 en 10.00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw De Motovatie in het KLM-Sportcentrum Wimbledompark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw alleen tijdens de rit: 06-10370900.

MTC Motovatie heeft dit jaar de dubbelslag geslagen. De club is in 2004 toerkampioen van Nederland geworden en heeft tevens de titel van sportiefste motorclub van Nederland in de wacht gesleept. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag, individueel of in groepsverband met een voorrijder, een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Milco Smit 0251­25 16 61
Ben Padberg: 020 ­ 697 70 09
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen in het KLM-Sportcentrum Wimbledompark 2

Amstelveen, 28 maart 2005

MTC Motovatie
Marjan Duijn
PR Commissaris a.i