Provincie Limburg

Onderhoud provinciale weg N293 Roermond-Posterholt Gelijktijdig met de aanleg van de N293-Zuid (Oosttangent Roermond) in

de gemeente Roermond start de Provincie Limburg op 4 april met onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N293 Roermond-Posterholt (Heinsbergerweg) vanaf het viaduct Kitskesdal tot aan de nieuwe aansluiting N293-Zuid.

De onderhoudswerkzaamheden starten met het verwijderen van een dunne laag asfalt, waarna een nieuwe laag wordt aangebracht. Daarna worden de markeringen aangebracht. Met stoplichten wordt het verkeer in de richting Roermond als Melick door het werk heen geleid. Het (brom)fietsverkeer ondervindt geen belemmering.

De werkzaamheden starten op 4 april en duren tot uiterlijk vrijdag 8 april. De totale kosten bedragen 50.000,--. Door weersomstandigheden is het mogelijk dat de werkzaamheden worden uitgesteld.

De Provincie combineert de werkzaamheden van de Heinsbergerweg (N293) met de aanleg van de rotonde in St. Odiliënberg (N293), omdat er als gevolg van laatstgenoemde werkzaamheden reeds beperkt doorgaand verkeer is.

4-4-2005 09:44