VERENIGING EIGEN HUIS
http://www.eigenhuis.nl

appartementseigenaren doen hun voordeel met cursus van VEH

Vereniging Eigen Huis organiseert regelmatig de cursus 'VvE-actief'. Dit voorjaar waren deze cursussen, gericht op eigenaren van een appartement, al weer snel volgeboekt. Reden voor deze consumentenorganisatie om nog voor de zomervakantie een nieuwe serie cursussen op diverse locaties te organiseren.
Voor appartementseigenaren die hun niet functionerende VvE nieuw leven in willen blazen, appartementseigenaren die meer willen weten over het functioneren van een VvE, (nieuwe) bestuursleden van een VvE die behoefte hebben aan meer kennis, kortom voor iedere appartementseigenaar die zich betrokken voelt bij het functioneren van de Vereniging van Eigenaren levert deze cursus veel nuttige kennis op waarmee men zijn voordeel kan doen. Een goed lopende VvE kan op veel manieren bijdragen aan het woongenot. Zo kan door een goed onderbouwd reserveringsbeleid worden voorkomen dat eigenaren plotseling worden geconfronteerd met soms torenhoge onderhoudsstortingen.

Meer informatie over de cursussen vindt u op
www.eigenhuis.nl/voorlichting.
Wie deel wil nemen aan een cursus, kan zich schriftelijk, telefonisch, of per e-mail, publieksvoorlichting@veh.nl, aanmelden bij Vereniging Eigen Huis , Postbus 735, 3800 AS Amersfoort, telefoonnummer
033-4507750.


04 apr 05 11:50