Ingezonden persbericht


Mediasurface consolideert websites van groot sportkanaal in V.S

Mediasurface gaat webplatform ontwikkelen voor ESPN, ABC en Disney affiliate websites

Hilversum, 4 april 2005- Mediasurface maakt bekend dat het bedrijf gekozen is door ESPN, het meest vooraanstaande sportkanaal in de Verenigde Staten, om een nieuwe web content management oplossing te leveren. De opdracht omvat de ontwikkeling en oplevering van een geconsolideerd webplatform, waardoor de ESPN, ABC en Disney affiliate websites in één verbeterde omgeving kunnen worden ondergebracht.

ESPN, het meest vooraanstaande televisiesportkanaal in de V.S., met als belangrijkste kanalen ESPN en ESPN2, heeft licenties aangeschaft voor Mediasurface v5.1 en de Smart Client applicatie Morello. De keuze van ESPN voor Mediasurface is in hoge mate toe te schrijven aan het ongeëvenaarde gebruiksgemak van de Morello toepassing. Morello biedt business users bij ESPN de mogelijkheid om informatie van de websites te beheren en publiceren. Tegelijkertijd vormt het één enkel platform voor het beheren van alle affiliate websites. De nieuw te realiseren site geeft de gebruikers meer controle over alle aspecten van de site en levert een drastische reductie op van de benodigde tijd om de informatie actueel te houden.

Over Mediasurface

Over Mediasurface
Mediasurface (MSR) is internationaal leverancier van Enterprise Content Management software en biedt een innovatief product met zeer lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, Consumentenbond, ENECO Energie, Erasmus MC, Gasunie, GTI, Holland Casino, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie voor de Gezondheidszorg, LUMC, NATO, Plan International, SSA Global, Studio 100,Toerisme Vlaanderen, Triodos Bank, UMCG, VGZ-IZA en Wereldomroep. Mediasurface is beursgenoteerd op AIM markt van de London Stock Exchange, symbool MSR. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl

Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface B.V.

Arjen van den Akker

Tel. 035 6257890

GSM 0651 604191

arjen.van.den.akker@mediasurface.com

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595

GSM 0628 889632

monique@potterspr.nl