Gemeente Oss


24/3/2005 - Praat mee over het Osse parkeerbeleid

Betaald parkeren wordt uitgebreid!

De gemeente Oss heeft een nieuw concept voor het parkeren in het centrum opgesteld. Op 5 april 2005 om 19.15 uur nodigt de gemeente alle geĂŻnteresseerden uit in de Spiegelzaal van Vivaldi om hier over mee te praten. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Op 5 april willen we graag met u in discussie over de maatregelen. Na een presentatie gaan we in kleine groepen uiteen om te discussieren over de belangrijkste maatregelen. Het is nog een conceptplan en we nodigen u van harte uit om mee te denken zodat we uw inbreng kunnen verwerken in het definitieve plan.

Wat ging vooraf?
In februari 2004 we gestart met een inventarisatie van het `nu'. Hiervoor hebben we gesprekken gevoerd met sleutelfiguren in het centrum, we hebben tellingen uitgevoerd en u hebt kunnen reageren via de Osse website. In juni hebben we met u gesproken over oplossingsrichtingen/scenario's over parkeren in Oss voor de komende jaren. Dat heeft geleid tot een startnotitie die in juli 2004 door het college is vastgesteld. Kijk onder projecten voor meer achtergrond informatie over het parkeerbeleidsplan.

Meer informatie?
Wanneer u vooraf al meer wil weten over het Osse parkeerbeleid dan kunt u contact opnemen met E. Neelen, dienst Stadsbeleid gemeente Oss, telefoonnummer 629 495.