Gemeente Bernheze


Commissie Bezwaarschriften op 5 april

Op dinsdag 5 april houdt de Commissie Bezwaarschriften Bernheze openbare hoorzittingen in Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4 in Heesch. Op de agenda staan de volgende zaken:

19.00 uur: Behandeling van het door mevrouw mr. M.K. Weterings, namens de heer L.G. van Schijndel uit Heeswijk-Dinther ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 21 december 2004 om niet handhavend op te treden tegen de zonder milieuvergunning in gebruik zijnde manege op het adres Meerstraat 39 in Heeswijk-Dinther.

19.30 uur: Behandeling van het door mr. C.J. Driessen, namens de heer P.C.E.M. Jonkergouw en gebroeders Jonkergouw v.o.f. ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van 11 januari 2005, waarbij geweigerd wordt om een kopie te verstrekken van de planschaderisicoanalyse met betrekking tot het appartementencomplex met winkelruimte op de hoek Schoonstraat/t Dorp in Heesch.

20.00 uur: Behandeling van het door mr. G.J.M. de Jager, namens de heer en mevrouw Van Kessel ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van 20 december 2004 tot wijziging van een bouwvergunning voor het oprichten van kelder op het perceel Kapelstraat 17 in Vorstenbosch.

20.30 uur: Behandeling van het door ing. J.R.M. Lauwerijssen, namens W. Jacobs Beheer B.V. ingediende bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van 19 januari 2005 tot weigering van een bouwvergunning voor het verbouwen en uitbreiden van een opslagruimte aan de Heibloemsedijk 9 in Heeswijk-Dinther.