Rijn&Venen 10.30 uur

Utrecht 05-04-2005 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Winkeldiefstal

OUDEWATER- Op maandagmiddag werd een 45-jarige vrouw aangehouden voor winkeldiefstal. Omstreeks 09.00 uur wilde de vrouw uit Oudewater een winkel verlaten aan het Joostenplein. De vrouw nam echter een zak snoep mee zonder deze af te rekenen. De vrouw werd aangehouden en kreeg op het bureau een bekeuring van 125 euro.

Verkeerscontrole

MAARSSEN- Op maandagmiddag werd van 14.00 uur tot 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Zuilensering. In totaal werden 40 voertuigen gecontroleerd en werden 19 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder autogordel, het niet kunnen tonen van het kentekenbewijs en het rijden door het rode verkeerslicht.

Stroomstoring

MAARSSEN- Op dinsdagochtend werd een hennepplantage aangetroffen. Omstreeks 00.15 uur kreeg de politie de melding dat er een stroomstoring was in een flat gelegen aan het Bisonspoor. De politie ging op onderzoek uit en rook een sterke henneplucht bij een woning. Niemand was hier aanwezig en de agenten braken de deur open. In de woning werden een groot aantal hennepresten aangetroffen en werd geconstateerd dat er illegaal stroom was afgetrapt. Dit had zeer waarschijnlijk de stroomstoring veroorzaakt.

Rijden onder invloed

MAARSSEN- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden met een slok teveel op. Omstreeks 00.15 uur werd de 40-jarige man uit Katwijk gecontroleerd op de Rijksweg A2. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken hij blies op het bureau 360 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

WOERDEN- Op dinsdagochtend werd een 33-jarige automobilist uit Ter Aar gecontroleerd op de Europabaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 310 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.