PERSBERICHT - 2005-04-05

Met ingang van komend voetbvalseizoen; ook reisbureau in PSV-stadion

OAD wordt officiële reispartner van PSV

Reisorganisatie Oad Reizen, het op één na grootste reisconcern van ons land, wordt met ingang van het komende voetbalseizoen de officiële reispartner van PSV. Oad Reizen en PSV verbinden zich tot 2010 aan elkaar. Oad zal in die periode de reisactiviteiten rondom PSV verzorgen. Daarnaast gaat Oad de hospitality in het Philips-stadion verzorgen en zullen Oad Reizen en PSV een gezamenlijk reizenplatform opzetten.

Oad opent mede daartoe op 1 augustus a.s. een eigen reisbureau in het Philips stadion, waar ook gewone vakantiereizen te boeken zijn.

Oad is ook de officiële reispartner van de KNVB en vervoerssupplier van Ajax en kan dus bogen op een langjarige ervaring in het organiseren van reizen voor sporters, officials en supporters, aldus commercieel directeur Julius ter Haar van Oad Reizen, die zeer is ingenomen met het nieuwe contract.

Allereerst is PSV natuurlijk een absolute topclub met een internationale uitstraling, waaraan wij als meest bekende reismerk in Nederland graag onze naam verbinden. Daarnaast is de positie van onze reisorganisatie in Noord-Brabant opmerkelijk sterk. Die positie willen we met deze samenwerking nog verder uitbreiden.

Het afgelopen jaar vertrouwden 720.000 Nederlanders hun vakantie toe aan Oad. De Oad Groep boekte in 2004 een omzet van 733 miljoen en is daarmee de op één na grootste reisorganisatie van ons land. Begin dit jaar werd Oad Reizen door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot beste allround reisorganisatie voor vlieg-, auto-, bus- en treinvakanties in 2004.