VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone Nederland versterkt samenwerking met business dealers

Vodafone Nederland start Business Partner Programma

Maastricht, 5 april 2005 - Vodafone Nederland is gestart met het Business Partner Programma. Met dit programma kan Vodafone haar top dealers nog beter ondersteunen in hun verkoop door gezamenlijke marketing en extra service. Ook wordt geïnvesteerd in kennis om samen met de dealers de klant nog beter te kunnen ondersteunen rond mobiele data oplossingen zoals de Vodafone Mobile Connect UMTS/GPRS datacard en de Vodafone BlackBerry. Voor het Business Partner Programma zijn nu 30 top telecom business dealers geselecteerd waarmee de samenwerking verder wordt geïntensiveerd. Medio dit jaar zal ook voor de Vodafone IT partners een vergelijkbaar partner programma geïntroduceerd worden.

Het Business Partner Programma van Vodafone is ontwikkeld in samenwerking met de business dealers en is onderdeel van de nieuwe verkoopstrategie van Vodafone. Business dealers die nu aangemerkt zijn als Business Partner moeten volgend jaar weer meedingen voor een plaats bij de top 30. Dealers die nu geen onderdeel uitmaken van het programma blijven profiteren van de standaard hoogwaardige service en ondersteuning van Vodafone.

Jeroen Hoencamp, Sales Directeur Vodafone Nederland: 'Het Business Partner Programma is de volgende stap bij het realiseren van onze nieuwe verkoopstrategie, waarmee we onze sterke positie op de zakelijke en consumentenmarkt nog verder versterken. Eerder dit jaar hebben we de Vodafone verkoopkanalen verder uitgebreid en onlangs hebben we overeenkomsten gesloten met twee leidende IT-distributeurs in Nederland voor het aanbieden van mobiele zakelijke oplossingen van Vodafone aan IT wederverkopers. Zowel via onze eigen winkels als via de andere verkoopkanalen kunnen we op een makkelijke en toegankelijke manier het beste advies aan klanten geven dat momenteel in de Nederlandse markt te vinden is'.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.