Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Smeren, solderen, afdichten, onderhouden en lijmen

Nieuw compleet sanitair-assortiment voor de doe-het-zelver

Het werken met leidingen in en om het huis lijkt soms wel op een bord spaghetti: een wirwar van PVC-leidingen. Riolering binnen en buiten, drinkwaterafvoer en hemelwaterafvoer. Onderhouden? Ook dan zijn de mogelijkheden legio: smeren, beschermen, reinigen, iets dat vast zit weer los maken. Om over solderen nog maar te zwijgen, want je moet even de weg weten in het land van koper, messing en allerhande andere metalen. Griffon biedt uitkomst!

Griffon, één van de sterke merken van Bison International, helpt de ervaren doe-het-zelver dit voorjaar op weg. Met een complete range sanitaire oplossingen in een nieuw jasje. En met duidelijke informatie en adviezen om iedere sanitairklus te klaren.

Betere verpakking
Het complete assortiment - waaronder de 'blauwrode' soldeerklassiekers S-39, S-65 en SoldOmat - is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe verpakking is, dankzij de heldere pictogrammen, nu nog duidelijker. In één oogopslag is te zien waarvoor een product geschikt is. Ook de productnamen dragen bij aan de duidelijkheid. Bijvoorbeeld Resist-2 heet nu Drinkwaterleiding Soldeer.

Compleet assortiment
Naast een update van de verpakking inventariseerde Griffon de lacunes en ontwikkelde acht nieuwe (aanvullende) producten om het assortiment compleet te maken. De nieuwe producten in het assortiment: Epoxy Repair, Klus Tape, Aluminium Tape, PVC Tape, Emaille Repair, Pijpsnijder, PVC Cleaner en Fittingborstels.

Advies op internet
Mocht de doe-het-zelver ondanks het complete en duidelijke assortiment toch nog met vragen zitten, dan kan hij 24 uur per dag terecht op www.griffon.nl. Hier vindt hij advies op het gebied van smeren, solderen en het verbinden van leidingen. Maar ook stap voor stap informatie hoe een klus het beste aangepakt kan worden. Ook kan via de site contact worden opgenomen met de specialisten van het Griffon Informatie Centrum. Succes verzekerd.

Goes, april 2005