Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Inspraak vernieuwingsplan Eendrachtsparkbuurt

U heeft tot 4 mei de gelegenheid om te reageren op het concept-vernieuwingsplan Eendrachtsparkbuurt. Hierin wordt voorgesteld om de blokken tussen de H. Colijnstraat, W. Ripperdastraat, P. v.d. Werfstraat en de Albardagracht te slopen, hier nieuwe woningen te bouwen en de openbare ruimte opnieuw in te richten.

Het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel is akkoord met het concept-vernieuwingsplan voor de Eendrachtsparkbuurt en geeft bewoners en andere belanghebbenden de gelegenheid om nog een keer commentaar te geven op het plan.

U kunt het concept-vernieuwingsplan Eendrachtsparkbuurt bekijken door op de bijlage onder dit artikel te klikken.

Reageren

Inloop
Op 19 april bent u welkom in de Raadzaal van het Tuinstadhuis, Plein '40 - '45 nummer 1 te Amsterdam, van 17.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.

Daar kunt u het vernieuwingsplan inzien en uw inspraakreactie geven. Portefeuillehouder Piet Dikken is aanwezig en zal toelichting geven.

Schriftelijk reageren
U kunt uw schriftelijke reactie op het vernieuwingsplan tot 5 mei 2005 sturen naar:

Dagelijks Bestuur stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer t.a.v. A. N. Holstein
Postbus 67018
1060 JA Amsterdam

Wat gebeurt er met uw reactie?
Het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel bekijkt of de inspraakreacties aanleiding geven om het vernieuwingsplan aan te passen.

Vervolgens legt het Dagelijks Bestuur het plan, met als bijlage de inspraakreacties, ter besluitvorming voor aan de stadsdeelraad.

Op woensdag 22 juni 2005 vergadert de raadscommissie Fysiek om 19.30 uur over het vernieuwingsplan Eendrachtsparkbuurt. Op dinsdag 5 juli 2005 besluit de stadsdeelraad over het plan (aanvang: 19.30 uur).

Deze vergaderingen zijn openbaar. Als u bij de vergaderingen wilt inspreken, kunt u zich hiervoor aanmelden bij de Griffie, telefoon 020 8898 138, of per e-mail: griffie@geuzenveld.amsterdam.nl.

Downloaden van het concept-vernieuwingsplan
Het plan wordt aangeboden als een zogenaamd pdf-bestand. Om dit te kunnen openen, heeft u Adobe Reader nodig. Klik hier voor dit gratis programma.

Bijlage(n):
concept vernieuwingsplan Eendrachtsparkbuurt